Προειδοποίηση πωλήσεων και από την Philips

Η Royal Philips Electronics υποβάθμισε την πρόβλεψη πωλήσεων γ’ τριμήνου καθώς μειώνεται η ζήτηση για τα προϊόντα, ακολουθώντας τις προειδοποιήσεις άλλων κορυφαίων εταιριών του χώρου, όπως η Texas Instruments και η Intel.

Προειδοποίηση πωλήσεων και από την Philips
Η Royal Philips Electronics, τρίτη μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής ημιαγωγών στην Ευρώπη υποβάθμισε την πρόβλεψη πωλήσεων γ’ τριμήνου καθώς μειώνεται η ζήτηση, επαναλαμβάνοντας τις προειδοποιήσεις άλλων κορυφαίων εταιριών του χώρου, όπως η Texas Instruments και η Intel.

Η Philips, που είναι επίσης η ισχυρότερη εταιρία κατασκευής τηλεοράσεων της Ευρώπης, εκτιμά ότι οι πωλήσεις ημιαγωγών σε δολάρια κατά το γ’ τρίμηνο θα είναι αμετάβλητες έναντι του β’ τριμήνου, σε αντιδιαστολή με την πρόβλεψη που είχε κάνει η εταιρία τον Ιούλιο και περίμενε αύξηση έως και 4%.

Η ολλανδική εταιρία, της οποίας οι ημιαγωγοί χρησιμοποιούνται στα κινητά της Nokia και τα αυτοκίνητα της DaimlerChrysler μεταξύ άλλων, είναι η πρώτη ευρωπαϊκή που συντάσσεται με τους αμερικανούς και ασιάτες ανταγωνιστές της, προβλέποντας μειωμένες πωλήσεις.

Η εταιρία ερευνών ISuppli προβλέπει ότι η αύξηση των πωλήσεων ημιαγωγών διεθνών ενδέχεται να επιβραδυνθεί στο 20% κατά το β’ εξάμηνο του έτους έναντι 31,4% στο α’ εξάμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v