Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιδρομή FBI σε sites διαδικτυακού πόκερ

Στο κλείσιμο τριών από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες διαδικτυακού πόκερ προχώρησαν το FBI και η Εισαγγελία των ΗΠΑ, ενώ κατηγόρησαν τους ιδιοκτήτες των sites αυτών για απάτη, παράνομο στοιχηματισμό και ξέπλυμα χρήματος.

Επιδρομή FBI σε sites διαδικτυακού πόκερ
Στο κλείσιμο τριών από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες διαδικτυακού πόκερ προχώρησαν το FBI και η Εισαγγελία των ΗΠΑ, ενώ κατηγόρησαν τους ιδιοκτήτες των sites αυτών για απάτη, παράνομο στοιχηματισμό και ξέπλυμα δισεκατομμυρίων δολαρίων από έσοδα από παράνομο στοιχηματισμό.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το FBI ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι προχωρά στην παραπομπή 11 κατηγορουμένων -συμπεριλαμβανομένων των ιδρυτών των PokerStars, Full Tilt Poker και Absolute Poker- στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της τραπεζικής απάτης, του ξεπλύματος χρήματος και του παράνομου στοιχηματισμού.

Το FBI προχώρησε επίσης στην κατάσχεση πέντε domain names που χρησιμοποιούσαν οι εταιρίες για να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια πόκερ και εξέδωσε ασφαλιστικά μέτρα κατά 75 τραπεζικών λογαριασμών σε 14 χώρες μέσω των οποίων γινόταν η επεξεργασία των πληρωμών. Ο εισαγγελέας των ΗΠΑ ζητά επίσης αποζημίωση 3 δισ. δολαρίων.

Οι κατηγορούμενοι ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών και πρόστιμα 1 εκατ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v