Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιδρομές και συλλήψεις σε Βρετανία και Ισλανδία

Συντονισμένες επιδρομές και συλλήψεις σε Λονδίνο και Ρέκιαβικ που περιλαμβάνουν ακόμη και γνωστά ονόματα του βρετανικού επιχειρείν, πραγματοποίησαν οι αρχές στο πλαίσιο της έρευνας για την κατάρρευση της τράπεζας Kaupthing

Επιδρομές και συλλήψεις σε Βρετανία και Ισλανδία
Σε συντονισμένες έρευνες, επιδρομές και συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές Βρετανίας και Ισλανδίας για την κατάρρευση της ισλανδικής τράπεζας Kaupthing, ενώ σε αστυνομικό τμήμα μεταφέρονται ακόμη και επιφανή ονόματα του βρετανικού επιχειρείν.

Στην Βρετανία, οι αρχές έχουν μεταφέρει για ανάκριση 7 άτομα, ενώ πραγματοποίησαν επιδρομές και έρευνες δύο κτίρια γραφείων αλλά και οκτώ κατοικίες στο Λονδίνο. Αντίστοιχα, στο Ρέκιαβικ, οι αρχές διεξάγουν έρευνες σε δύο κατοικίες ενώ συνελήφθησαν δύο άνδρες.

Ο Vincent και ο Robert Tchenguiz είναι από τους επιχειρηματίες της Βρετανίας που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ευρύτερων ερευνών για την κατάρρευση της ισλανδικής επενδυτικής τράπεζας Kaupthing, μίας εκ των τριών ισλανδικών τραπεζών που κατέρρευσαν τον Οκτώβριο του 2008 και η οποία είχε σημαντικές δραστηριότητες στην Βρετανία

Οι αδερφοί Tchenguiz είναι γνωστοί στην Βρετανία για την δημιουργία μίας αυτοκρατορίας που ειδικεύεται στο real estate και τον κλάδο ψυχαγωγίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v