Προειδοποίηση και από Texas Instruments

Δεύτερη προειδοποίηση από κολοσσό του κλάδου υψηλής τεχνολογίας ανακοινώθηκε χθες, όταν η Texas Instruments υποβάθμισε την πρόβλεψη για τα κέρδη στο τρέχον τρίμηνο, αν και πάντως διατήρησε την εκτίμηση για το ερχόμενο διάστημα.

Προειδοποίηση και από Texas Instruments
Δεύτερη προειδοποίηση από κολοσσό του κλάδου υψηλής τεχνολογίας ανακοινώθηκε χθες, όταν η Texas Instruments υποβάθμισε την πρόβλεψη για τα κέρδη στο τρέχον τρίμηνο.

Πάντως η αμερικανική εταιρία κατασκευής ημιαγωγών δεν υποβάθμισε την πρόβλεψη για τα κέρδη γ’ τριμήνου, γεγονός που εκλήφθηκε θετικά από το επενδυτικό κοινό, με αποτέλεσμα η μετοχή του ομίλου να ενισχυθεί 2% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές στη Νέα Υόρκη.

Η ΤΙ ανακοίνωσε ότι περιμένει συνολικά έσοδα της τάξης των 3,1 δισ. δολαρίων με 3,24 δισ. σε σχέση με την προηγούμενη πρόβλεψη για 3,2-3,44 δισ. δολάρια. Οι αναλυτές περιμένουν, σύμφωνα με έρευνα της Thomson First Call, πωλήσεις ύψους 3,31 δισ. δολαρίων.

Την περασμένη εβδομάδα η Intel προειδοποίησε ότι η χαμηλή ζήτηση για υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα θα πλήξει τα έσοδα και τα περιθώρια κέρδους της στο τρέχον τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v