Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Αναβάλλεται συνάντηση του Αραβικού Συνδέσμου"

Αναβολή της προσεχούς συνάντησης του Αραβικού Συνδέσμου λόγω των "συνθηκών στον αραβικό κόσμο" ανακοίνωσε η Λιβύη που έχει την προεδρία του Συνδέσμου αυτή την περίοδο. Άγνοια ωστόσο, δηλώνουν τα ίδια τα στελέχη του Συνδέσμου

Αναβάλλεται συνάντηση του Αραβικού Συνδέσμου
Σύγχυση έχει προκληθεί ως προς την σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στο Ιράκ. Η Λιβύη, που αυτή την περίοδο έχει και την προεδρεία του Αραβικού Συνδέσμου, ανακοινώνει ότι η σύνοδος αναβάλλεται λόγω των εξελίξεων. Ο επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου όμως, δηλώνει … άγνοια.

Η προεδρία του Αραβικού Συνδέσμου αποφάσισε να αναβάλει την προσεχή σύνοδο λόγω των συνθηκών στις αραβικές περιοχές» ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Λιβύης Jana.

Παρά ταύτα, ο επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου, ο Arm Moussa δήλωσε από το Κάιρο ότι δεν έχει δεχθεί κανένα επίσημο αίτημα για αναβολή της συνεδρίασης.
«Αυτή είναι μία απόφαση που πρέπει να ληφθεί συλλογικά. Εάν υπάρχει μία πρόταση προς αυτή την κατεύθυνση, τότε πρέπει να ληφθεί μία συλλογική απόφαση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Arm Moussa.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v