Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βέλγιο:Αποχή από σεξ για σχηματισμό κυβέρνησης!

Οι σύντροφοι των Βέλγων πολιτικών καλούνται να τους επιβάλλουν αποχή από το σεξ, μέχρι να σχηματιστεί νέα κυβέρνηση.

Βέλγιο:Αποχή από σεξ για σχηματισμό κυβέρνησης!
Οι σύντροφοι των Βέλγων πολιτικών καλούνται να τους επιβάλλουν αποχή από το σεξ, ως εκβιασμό για να προχωρήσουν σε σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

Στην χώρα διεξήχθησαν γενικές εκλογές τον περασμένο Ιούνιο, αλλά οι πολιτικές παρατάξεις της βελγικής πολιτικής σκηνής δεν έχουν ακόμη καταφέρει να συμφωνήσουν στον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

Η Σοσιαλίστρια γερουσιαστής Marleen Temmerman, σημείωσε ότι, όταν επιβλήθηκε ανάλογη σεξουαλική αποχή στην Κένυα το 2009, ο «εκβιασμός» είχε πράγματι αποτέλεσμα να σχηματιστεί κυβέρνηση μέσα σε μια εβδομάδα.

Εχουν κατατεθεί κι άλλες προτάσεις για άσκηση πίεσης στους Βέλγους πολιτικούς, όπως μια εκστρατεία αποχής από το ...ξύρισμα.

Σημειώνεται ότι έχουν περάσει 241 ημέρες από τις εκλογές, και το Βέλγιο πλησιάζει ταχέως σε, ανεπίσημο, νέο ρεκόρ.

Εκτός της Σομαλίας, σύμφωνα με τα παγκόσμια στοιχεία, φαίνεται ότι μόνο το Ιράκ έχει καθυστερήσει περισσότερο (249 ημέρες) για να σχηματίσει κυβέρνηση.

«Καλώ τους/τις συζύγους όλων των παραγόντων που συμμετέχουν στις συνομιλίες για τον σχηματισμό κυβέρνηση, να μην συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις με τους συντρόφους τους, μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία,» πρότεινε η κα Temmerman σε άρθρο της σε βελγική εφημερίδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v