Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κων/πολη: Νο1 στην ευρωπαϊκή αγορά ακινήτων

Η Κωνσταντινούπολη είναι η καλύτερη τοποθεσία της Ευρώπης για την αγορά ή ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας, σύμφωνα με έρευνα μεταξύ 600 επαγγελματιών του real estate, που διενήργησε η PricewaterhouseCoopers.

Κων/πολη: Νο1 στην ευρωπαϊκή αγορά ακινήτων
Η Κωνσταντινούπολη είναι η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για την αγορά ή ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας, καθώς η οικονομική ανάκαμψη της Τουρκίας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη διολίσθηση που επικρατεί στο μεγαλύτερο τμήμα της υπόλοιπης περιοχής, σύμφωνα με έρευνα μεταξύ 600 επαγγελματιών του real estate, που διενήργησε η PricewaterhouseCoopers.

Η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας ήταν η πρώτη απάντηση μεταξύ 27 ευρωπαϊκών πόλεων στην ερώτηση που τέθηκε στους ειδικούς για το πού θα έκαναν αγορές αυτήν την περίοδο. Στην ανάλογη κατάταξη της περυσινής χρονιάς ήταν 5η.

Η Κωνσταντινούπολη ήταν επίσης Νο1 στην επιλογή για τις καλύτερες αναπτυξιακές προοπτικές στην αγορά ακινήτων και δεύτερη μετά το Μόναχο όσον αφορά στην απόδοση υπάρχουσας περιουσίας.

Η τουρκική οικονομία αναπτύχθηκε με ετήσιο ρυθμό 5,5% στο γ΄ τρίμηνο του 2010, καθώς τα επιτόκια σε αρνητικό ρεκόρ προσέλκυσαν τις καταναλωτικές δαπάνες και τις επενδύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v