Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Αλβανία

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Αλβανία, καθώς το σοσιαλιστικό κόμμα, παρά τις διεθνείς πιέσεις, θα προχωρήσει σήμερα σε αντικυβερνητική διαδήλωση, στη μνήμη των τριών νεκρών από τη διαδήλωση της προηγούμενης Παρασκευής.

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Αλβανία
Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Αλβανία, καθώς το σοσιαλιστικό κόμμα, παρά τις διεθνείς πιέσεις, θα προχωρήσει σήμερα (Παρασκευή) σε αντικυβερνητική διαδήλωση, στη μνήμη των τριών νεκρών από τη διαδήλωση της προηγούμενης Παρασκευής.

Ο ηγέτης των σοσιαλιστών κ. Έντι Ράμα κάλεσε τους Αλβανούς να βγουν στους δρόμους, παρά τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας
, που ζητά να ματαιωθεί η διαδήλωση υπό τον φόβο νέων επεισοδίων. Οι Βρυξέλλες έχουν καλέσει σε έντονο ύφος τόσο την κυβέρνηση όσο και την αντιπολίτευση να συμβάλουν στην αποκατάσταση της τάξης.

Παρ’ όλα αυτά ο κ. Ράμα κάλεσε τους υποστηρικτές του να έρθουν στη διαδήλωση της Παρασκευής, φορώντας πένθιμα ρούχα και κρατώντας λουλούδια και κεριά, για να τιμήσουν τους νεκρούς. "Πιστεύουμε βαθύτατα ότι η κινητοποίησή μας δεν θα έχει καμία σχέση με τη βία", είπε ο κ. Ράμα και ζήτησε σεβασμό και ενότητα. "Θέλουμε να ενώσουμε και όχι να χωρίσουμε τους ανθρώπους", πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v