Αποδέχθηκε το χρίσμα ο George Bush

Στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, την παγίωση των φορολογικών ελαφρύνσεων που εισήγαγε πέρυσι και την υποστήριξη της δημιουργίας θέσεων εργασίας δεσμεύθηκε να αφιερώσει τη δεύτερη θητεία του ο αμερικανός πρόεδρος George W. Bush.

Αποδέχθηκε το χρίσμα ο George Bush
Στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, την παγίωση των φορολογικών ελαφρύνσεων που εισήγαγε πέρυσι και την υποστήριξη της δημιουργίας θέσεων εργασίας δεσμεύθηκε να αφιερώσει τη δεύτερη θητεία του, εφόσον επικρατήσει στην εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου, ο Αμερικανός πρόεδρος George W. Bush.

Αποδεχόμενος το χρίσμα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έθεσε την οικονομία, και δη την καταπολέμηση της ανεργίας, στο επίκεντρο της προεκλογικής του ατζέντας.

Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος John Kerry απάντησε λίγες ώρες μετά, δηλώνοντας ότι η ομιλία του Αμερικανού προέδρου καταδεικνύει ”το ιστορικό των αποτυχιών του”.

Οι Δημοκρατικοί κατηγορούν την κυβέρνηση Bush ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της χάθηκαν στις ΗΠΑ 1,1 εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

Στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιοποιεί το πρακτορείο Bloomberg, ο G. Bush προηγείται με ποσοστό 46% στην πρόθεση ψήφου των Αμερικανών ψηφοφόρων, έναντι 44% του αντιπάλου του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v