Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Credit Agricole: Ολοκληρώθηκε εξαγορά στην Ιταλία

Η Credit Agricole προχωρά με την επεκτατική της στρατηγική στην Ιταλία, ολοκληρώνοντας την εξαγορά του ποσοστού που κατείχε η Intesa Sanpaolo SpA της τάξεως του 79,9% στην Cassa di Risparmio della Spezia.

Credit Agricole: Ολοκληρώθηκε εξαγορά στην Ιταλία
Η Credit Agricole προχωρά με την επεκτατική της στρατηγική στην Ιταλία, ολοκληρώνοντας την εξαγορά του ποσοστού που κατείχε η Intesa Sanpaolo SpA της τάξεως του 79,9% στην Cassa di Risparmio della Spezia. Πρόκειται για τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι δύο πλευρές στις 17 Φεβρουαρίου 2010 και που ολοκληρώθηκε στις 3 Ιανουαρίου.

Η Cassa di Rismarmio della Spezia έχει δίκτυο 76 υποκαταστημάτων. Το δίκτυο αυτό, όμως, αναμένεται να επεκταθεί με τη μεταφορά 96 υποκαταστημάτων από την Intesa Sanpaolo στην Cariparma Credit Agricole μέσα στους επόμενους λίγους μήνες.

Με αυτές τις δύο συμφωνίες το δίκτυο της Credit Agricole Group στην Ιταλία θα επεκταθεί στα 902 υποκαταστήματα, ενώ η βάση πελατών της Cariparma Credit Agricole θα επεκταθεί κατά 25% στο 1,8 εκατ. πελάτες, εξέλιξη που την ανάγει στην έβδομη μεγαλύτερη τράπεζα της Ιταλίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v