Ο Bush ”πέρασε” τον Kerry σε έρευνα των LA Times

Για πρώτη φορά σε έρευνα των LA Times φέτος ο George Bush προηγείται του John Kerry στη μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ, καθώς εξασφαλίζει την έγκριση του 49% των ψηφοφόρων, έναντι 46% του αντιπάλου του.

Ο Bush ”πέρασε” τον Kerry σε έρευνα των LA Times
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ George Bush θα εμφανιστεί στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών που πραγματοποιείται την επόμενη εβδομάδα ενισχυμένος σε σχέση με τον Ιούλιο έναντι του αντιπάλου του στις επικείμενες προεδρικές εκλογές John Kerry, καθώς η δημοτικότητα του υποψήφιου των Δημοκρατικών έχει υποστεί πλήγματα εξαιτίας των επιθέσεων εναντίον του όσον αφορά τη στρατιωτική θητεία του κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.

Για πρώτη φορά σε έρευνα των LA Times κατά τη φετινή χρονιά ο George Bush προηγείται του John Kerry στον προεδρικό αγώνα, καθώς εξασφαλίζει το 49% της πρόθεσης ψήφου των καταγεγραμμένων ψηφοφόρων, σε σύγκριση με 46% του αντιπάλου του.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση ο Kerry απολάμβανε πλεονέκτημα 2 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Bush. Αυτή η μικρή μεταστροφή εντάσσεται στο περιθώριο λάθους της δημοσκόπησης.

Σε συνδυασμό όμως με άλλες έρευνες των LA Times, η εύνοια των Αμερικανών ψηφοφόρων φαίνεται ότι στρέφεται τον τελευταίο μήνα προς τον νυν πρόεδρο όσον αφορά μια σειρά κρίσιμα ζητήματα, από τη διαχείριση της κρίσης στο Ιράκ μέχρι την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο και την ηθική του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v