Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lord Young: Οι Βρετανοί "ποτέ δεν ήταν καλύτερα"

Ο σύμβουλος περί επιχειρήσεων του πρωθυπουργού της Βρετανίας δήλωσε «βαθιές απολογίες» για την δήλωσή του ότι «η πλειοψηφία των Βρετανών ποτέ δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση» μετά την «αποκαλούμενη ύφεση.»

Lord Young: Οι Βρετανοί ποτέ δεν ήταν καλύτερα
 Ο σύμβουλος περί επιχειρήσεων του πρωθυπουργού της Βρετανίας κ. David Cameron, δήλωσε «βαθιές απολογίες» για την δήλωσή του ότι «η πλειοψηφία των Βρετανών ποτέ δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση» μετά την «αποκαλούμενη ύφεση.»
 
Λίγη ώρα αργότερα μετά την απολογία του εξάλλου, ανακοινώθηκε από την βρετανική κυβέρνηση ότι ο Lord Young of Graffham υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Lord Young, που έχει διατελέσει υπουργικο στέλεχος της Lady Thatcher, είχε πει στην εφημερίδα Daily Telegraph ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση ως αποτέλεσμα των χαμηλότερων δόσεων στα στεγαστικά δάνεια, χάρη στα χαμηλότερα επιτόκια που ακολούθησαν την κρίση.

Είχε επίσης πει ότι όσοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές των κρατικών δαπανών, είναι άνθρωποι «που πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να τους στηρίζει το κράτος.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v