Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: Αναβάθμιση ετήσιου στόχου κερδοφορίας

Σε αναβάθμιση του ετήσιου στόχου κερδοφορίας προχώρησε η Ryanair, αφού ανακοίνωσε σημαντική ενίσχυση εσόδων και κερδών για το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού της έτους με παράλληλες αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων.

Ryanair: Αναβάθμιση ετήσιου στόχου κερδοφορίας
Σε αναβάθμιση του ετήσιου στόχου κερδοφορίας προχώρησε η Ryanair, εκτιμώντας ότι τα καθαρά κέρδη 2010 θα ανέλθουν μεταξύ 380 εκατ ευρώ και 400 εκατ. ευρώ έναντι αρχικής πρόβλεψης μεταξύ 350 και 375 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους κάνει λόγο για ενίσχυση του αριθμού των επιβατών, αλλά και για αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, για το εξάμηνο που έληξε τον Σεπτέμβριο, η Ryanair ανακοίνωσε αύξηση στον αριθμό των επιβατών κατά 10% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του προηγούμενου οικονομικού της έτους, με παράλληλη μέση αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων κατά 12%.

Για το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού της έτους (που έληξε τον Σεπτέμβριο) η Ryanair ανακοίνωσε αύξηση των προ φόρων κερδών κατά 15% στα 483 εκατ. ευρώ με συνολική αύξηση εσόδων κατά 24%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v