Εκτίναξη πωλήσεων, κερδών στην Deutsche Telekom

Η Deutsche Telekom ανακοίνωσε ότι περιμένει διπλασιασμό των ετήσιων κερδών και ότι θα διανείμει ”ελκυστικό” μέρισμα, καθώς η κερδοφορία β’ τριμήνου σημείωσε δυναμική άνοδο.

Εκτίναξη πωλήσεων, κερδών στην Deutsche Telekom
Η Deutsche Telekom περιμένει ότι τα καθαρά κέρδη της φέτος τουλάχιστον θα διπλασιαστούν, καθώς η κερδοφορία β’ τριμήνου σημείωσε εκρηκτική άνοδο, χάρη στην αύξηση της αξίας των αδειών κινητής τηλεφωνίας και την πολύ καλή ανάπτυξη της μονάδας κινητής τηλεφωνίας στην αμερικανική αγορά.

Τα καθαρά κέρδη αναρριχήθηκαν στα 1,66 δισ. ευρώ από 256 εκατ. ευρώ ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Deutsche Telekom. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 6% στα 14,4 δισ. ευρώ.

Η μεγαλύτερη εταιρία τηλεφωνίας της Ευρώπης ανακοίνωσε ότι θα αποδώσει ”ελκυστικό” μέρισμα στο 2004, για πρώτη φορά σε τρία χρόνια, καθώς τα κέρδη θα αυξηθούν στα, τουλάχιστον, 2,5 δισ. ευρώ.

Τα καθαρά κέρδη προσαρμοσμένα με τα εφ άπαξ κέρδη αυξήθηκαν στο τρίμηνο στα 728 εκατ. ευρώ. Οι αναλυτές, βάση δημοσκόπησης του Bloomberg, περίμεναν καθαρά κέρδη της τάξης των 411 εκατ. ευρώ σε αυτή τη βάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v