Κέρδη ρεκόρ για την Τ-Online

Ο μεγαλύτερος παροχέας υπηρεσιών ιντερνέτ της Ευρώπης, η Τ-Online, κατέθεσε τριμηνιαία κέρδη ρεκόρ, καθώς, χάρη στις μεγάλες εκπτώσεις για τους νέους πελάτες, αυξήθηκε ο αριθμός των νέων συνδρομητών στις, κερδοφόρες, ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Κέρδη ρεκόρ για την Τ-Online
Ο μεγαλύτερος παροχέας υπηρεσιών ιντερνέτ της Ευρώπης, η Τ-Online, κατέθεσε τριμηνιαία κέρδη ρεκόρ, καθώς, χάρη στις μεγάλες εκπτώσεις για τους νέους πελάτες, αυξήθηκε ο αριθμός των νέων συνδρομητών της γερμανικής εταιρίας.

Τα καθαρά κέρδη στο β’ τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 88,2 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με ζημίες 16 εκατ. ευρώ ένα χρόνο πριν. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 11% στα 499,5 εκατ. ευρώ, χάρη στην αύξηση των νέων συνδρομητών για τις ευρυζωνικές υπηρεσίες (broadband) κατά 181.000.

Η T-Online, που προσελκύει νέους συνδρομητές προσφέροντας δωρεάν εγκαταστάσεις και μόντεμ, ανακοίνωσε επίσης ότι θα επιχειρήσει να επεκταθεί στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ισπανίας και ότι αναζητεί στρατηγικές επιλογές για την γαλλική μονάδα Ιντερνέτ, καθώς ο ανταγωνισμός στην εν λόγω αγορά διογκώνεται.

Τόσο η T-Online όσο και η γαλλική ανταγωνιστική της Wanadoo, θέλουν να εξασφαλίσουν περισσότερους πελάτες στις ταχείες συνδέσεις Ιντερνέτ, που απευθύνονται στην πιο ελκυστική ομάδα χρηστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v