Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλείνει νωρίτερα το βιβλίο προσφορών της AIA

Η μεγάλη ζήτηση για τις αρχικές δημόσιες εγγραφές της AIA Group στο Χονγκ Κονγκ, υποχρέωσε τους αναδόχους να κλείσουν το βιβλίο προσφορών για τους θεσμικούς επενδυτές δύο ημέρες νωρίτερα.

Κλείνει νωρίτερα το βιβλίο προσφορών της AIA
Η μεγάλη ζήτηση για τις αρχικές δημόσιες εγγραφές της AIA Group στο Χονγκ Κονγκ, αξίας έως 20,5 δισ. δολ. υποχρέωσε τους αναδόχους να κλείσουν το βιβλίο προσφορών για τους θεσμικούς επενδυτές δύο ημέρες νωρίτερα από το πρόγραμμα, σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές.

Το εύρωστο ενδιαφέρον από παραδοσιακούς θεσμικούς και υψηλού επιπέδου κινέζους επενδυτές για την εισαγωγή του βραχίονα της αμερικανικής AIG, προκύπτει σε μια περίοδο «οργασμού» ασιατικών ΙΡΟ, τα οποία πλέον και έχουν καθιερώσει την περιφέρεια ως πόλο χρηματιστηριακών εισαγωγών.

Τα βιβλία προσφορών της ΑΙΑ, θα κλείσουν αύριο Τρίτη, δύο ημέρες νωρίτερα. Το επενδυτικό ταμείο του Πεκίνου China Investment Corp. καθώς και κινεζικοί επιχειρηματικοί κολοσσοί όπως η China Life Insurance, περιλαμβάνονται στους θεσμικούς επενδυτές που ενδιαφέρονται για μεγάλα πακέτα στο ΙΡΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v