Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Roche: Μείωση πωλήσεων 7,3% στο τρίμηνο

Μείωση πωλήσεων κατά 7,3% στα 11,49 δισ. ελβετικά φράγκα ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο η Roche, αν και δηλώνει ότι διατηρεί τους στόχους αύξησης εσόδων 2% για το 2010.

Roche: Μείωση πωλήσεων 7,3% στο τρίμηνο
Μείωση πωλήσεων κατά 7,3% στα 11,49 δισ. ελβετικά φράγκα (12,1 δισ. δολ.) ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο η Roche, αν και δηλώνει ότι διατηρεί τους στόχους αύξησης εσόδων 2% για το 2010.

Στην ανακοίνωση της φαρμακευτικής γίνεται λόγος για τον αντίκτυπο από τα προγράμματα λιτότητας στην Ε.Ε. και τις μεταρρυθμίσεις του κλάδου υγείας στις ΗΠΑ. Όμως, είναι επίσης εμφανής η μείωση των πωλήσεων του Tamiflu και του Avastin, του φαρμάκου που χορηγείται σε καρκινοπαθείς και το οποίο έχει δεχτεί έντονη κριτική στις ΗΠΑ.

"Δεδομένης της μέχρι τώρα πορείας μας για το 2010, εκτιμούμε ότι θα επιτευχθούν οι αρχικοί στόχοι για το 2010. Προχωρά η ευρεία αναθεώρηση της δομής και των διαδικασιών του ομίλου", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Severin Schwan. Επισημαίνεται ότι η Roche έχει ανακοινώσει πως θα προχωρήσει σε περικοπές του κόστους λειτουργίας, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v