Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Buffett: Υπάρχει προετοιμασία για τη διαδοχή μου

Η Berkshire Hathaway είναι καλά προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει το θέμα της διαδοχής, δήλωσε ο 80άχρονος κ. Warren Buffett, συμπληρώνοντας: "Απλώς δεν θέλουμε να συμβεί σύντομα".

Buffett: Υπάρχει προετοιμασία για τη διαδοχή μου
Στο θέμα της διαδοχής του στο τιμόνι της Berkshire Hathaway αναφέρθηκε ο 80άχρονος πλέον κ. Warren Buffett, καθησυχάζοντας τους επενδυτές για το μέλλον της επενδυτικής του εταιρίας.

"Είναι θέμα που συζητάμε με τους διευθυντές κάθε φορά που συναντιόμαστε", δήλωσε σε συνέντευξή του στην China Central Television και συμπλήρωσε: "Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας το απορροφούν συζητήσεις για το θέμα της διαδοχής, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό".

Ο κ. Buffett, ο οποίος διανύει την πέμπτη δεκαετία στο τιμόνι της Berkshire Hathaway, δήλωσε πέρυσι πως είχε 4 υποψήφιους για τη διαδοχή του, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει. Είχε δηλώσει επίσης πως ο δικός του τριπλός ρόλος, ως πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και διευθύνων επενδυτικός σύμβουλος, θα διασπαστεί τουλάχιστον σε τρία άτομα.

"Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για τη διαδοχή", τόνισε και συμπλήρωσε χαριτολογώντας: "Απλώς δεν θέλουμε να συμβεί σύντομα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v