Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GMAC: Αναστολή εξώσεων σε 23 πολιτείες Αμερικής

Η GMAC Mortgage, παράγγειλε στους μεσίτες και τους υπόλοιπους αρμοδιους να σταματήσουν τις εξώσεις και τις λοιπές διαδικασίες στο πλαίσιο κατασχέσεων, όσον αφορά χιλιάδες κατοικίες σε 23 Πολιτείες.

GMAC: Αναστολή εξώσεων σε 23 πολιτείες Αμερικής
Η GMAC Mortgage, ο στεγαστικός βραχίονας του χρηματοπιστωτικού οίκου Ally Financial, παράγγειλε στους μεσίτες και τους υπόλοιπους αρμοδιους να σταματήσουν τις εξώσεις και τις λοιπές διαδικασίες στο πλαίσιο κατασχέσεων, όσον αφορά χιλιάδες κατοικίες σε 23 πολιτείες της Αμερικής, μεταξύ των οποίων η Φλόριντα, το Κονέκτικατ και η Νέα Υόρκη.

Η GMAC Mortgage διέταξε τους μεσίτες της να σταματήσουν άμεσα τις εξώσεις και λοιπές διαδικασίες, ενώ ο οίκος πρόκειται να αναστείλει πωλήσεις κατοικιών που έχουν ήδη κατασχεθεί. Οι επίδοξοι αγοραστές, σε αυτές τις περιπτώσεις, θα έχουν δικαίωμα ακύρωσης της συμφωνίας αγοράς και θα παρουν πίσω την προκαταβολή τους.

Η κίνηση εντάσσεται στην προσπάθεια των αρχών να μειωθουν οι κατασχέσεις και να μπορέσουν πολλοί ιδιοκτήτες να κρατήσουν την στέγη τους, σε μια περίοδο που οι πλειστηριασμοί ακινήτων στις ΗΠΑ κινούνται σε επίπεδα ρεκόρ.

Οι κατασχέσεις κατοικιών αυξήθηκαν 25% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρσι, στα 95.364 ακίνητα, σύμφωνα με την RealtyTrac.

Η GMAC Mortgage είναι Νο4 στην αγορά στεγαστικών δανείων των ΗΠΑ, με πιστώσεις ύψους 26 δισ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v