Orange: 1,27 εκατομμύρια νέοι συνδρομητές

Η εταιρία Orange, που δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε αύξηση κατά 1,27 εκ. του αριθμού των νέων συνδρομητών της, για το α΄ τρίμηνο του 2002. Ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών ανέρχεται σε 40,5 εκατομμύρια.

Orange: 1,27 εκατομμύρια νέοι συνδρομητές
Η εταιρία Orange, που αποτελεί θυγατρική, της France Telecom και δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε αύξηση των συνδρομητών της για το α΄ τρίμηνο του 2002. Οι καινούργιοι αυτοί πελάτες, περίπου 1,27 εκατομμύρια, ανέβασαν τον συνολικό αριθμό των συνδρομητών στα 40,5 εκατομμύρια.

Ο συνολικός κύκλος εργασιών του group, για το α΄ τρίμηνο του έτους ανήλθε σε 3,956 δισ. ευρώ, αυξημένος κατά 16% σε σχέση με τις αντίστοιχες περσινές τιμές εξέλιξη που οφείλεται πρωτίστως στην αύξηση του αριθμού, όπως σχολιάζουν σχετικά αναλυτές του κλάδου.

Παράλληλα το μέσο έσοδο ανά καταναλωτή(ARPU), παρουσιάζει για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό, σημάδια αύξησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, που αποτελεί από τις σημαντικότερες αγορές για την Orange στην οποία μάλιστα προστέθηκαν 284.000 νέοι συνδρομητές το α΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v