Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

888:Το Μουντιάλ μείωσε τα κέρδη του online τζόγου

Η επιχείρηση online τυχερών παιχνιδιών 888 ανακοίνωσε την εισαγωγή προγράμματος περικοπών των δαπανών, προκειμένου να σταματήσει η πτωτική πορεία στα προ φόρων κέρδη.

888:Το Μουντιάλ μείωσε τα κέρδη του online τζόγου
Η επιχείρηση online τυχερών παιχνιδιών 888 ανακοίνωσε την εισαγωγή προγράμματος περικοπών των δαπανών, προκειμένου να σταματήσει η πτωτική πορεία στα προ φόρων κέρδη, εξαιτίας της οποίας η επιχείρηση υποχρεώθηκε να παραλείψει την πληρωμή ενδιάμεσου μερίσματος.

Ο επικεφαλής του ομίλου, κ. Gig Levy, απέδωσε την διολίσθηση στην υποτονικότητα της αγοράς online πόκερ, τις κινήσεις στις αγορές συναλλάγματος και την αναστάτωση που προκάλεσε στον κλάδο τυχερών παιχνιδιών η διεξαγωγή του διεθνούς ποδοσφαιρικού κυπέλλου, Μουντιάλ.

Τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 130 εκατ. δολ. στο εξάμηνο και, αν και ήταν 10,5% υψηλότερα από πέρσι, ήταν χαμηλότερα των αναμενόμενων.

Το παιχνίδι μπίνγκο ξεπέρασε το πόκερ, παράγοντας έσοδα 23,5 εκατ. δολ. ενώ το πόκερ «έπεσε» από τα 26,2 εκατ. δολ. στα 19,6 εκατ. δολ. Τα έσοδα από το καζίνο αυξήθηκαν από τα 55,9 εκατ. στα 59,3 εκατ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v