Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Boeing: Το 2011 η παράδοση του 787 Dreamliner

Για το 2011 αναβάλλεται η παράδοση του πρώτου αεροσκάφους 787 Dreamliner. Η Boeing αποδίδει τη νέα αναβολή σε καθυστερήσεις στην παράδοση μηχανών από τη Rolls Royce.

Boeing: Το 2011 η παράδοση του 787 Dreamliner
Κάνοντας λόγο για καθυστέρηση στην παραλαβή των μηχανών από τη Rolls Royce Group, η Boeing ανακοίνωσε νέα αναβολή για την παράδοση των πρώτων αεροσκαφών 787 Dreamliner.

Βάσει της επίσημης ανακοίνωσης της εταιρίας, το πρώτο αεροπλάνο αναμένεται να παραδοθεί πλέον «στα μέσα του πρώτου τριμήνου του 2011».

Κατά τους αναλυτές, η Boeing στηρίζει πολλά στην επιτυχία του νέου αεροσκάφους, που είναι ουσιαστικά το πρώτο νέο μοντέλο της εταιρίας σε περισσότερο από μία δεκαετία και το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει μεγάλες πτήσεις καταναλώνοντας 20% λιγότερα καύσιμα.

Το Dreamliner παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004 και ο αρχικός στόχος παράδοσής του στην ιαπωνική All Nippon Airways ήταν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2008.

«Δεδομένης της επιτυχίας που καταγράφηκε στο πρόγραμμα επιτυχίας πτήσεων, είναι λυπηρό να μαθαίνουμε για νέα καθυστέρηση», δήλωσε εκπρόσωπος της ΑΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v