Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον leading indicator των ΗΠΑ σήμερα η προσοχή

Στα στοιχεία για τον δείκτη τιμών παραγωγού της Γερμανίας αλλά και στον leading indicator της αμερικανικής οικονομία στρέφεται σήμερα η προσοχή των αγορών από πλευράς μακροοικονομικών μεγεθών.

Στον leading indicator των ΗΠΑ σήμερα η προσοχή
Σημαντικά μακροοικονομικά μεγέθη για τη Γερμανία, αλλά κυρίως για την αμερικανική οικονομία ανακοινώνονται σήμερα και αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής των αγορών.
Συγκεκριμένα, στη Γερμανία, στις 09:00 ώρα Ελλάδος ανακοινώνονται τα στοιχεία για τη μηνιαία αλλά και την ετήσια μεταβολή του δείκτη τιμών παραγωγού κατά τον Ιούλιο. Σε μηνιαία βάση εκτιμάται ότι καταγράφηκε ενίσχυση του δείκτη 0,1% από +0,6% τον προηγούμενο μήνα. Σε ετήσια βάση, ο δείκτης τιμών παραγωγού προβλέπεται ότι ενισχύθηκε 3,3% έναντι ανόδου 1,7% τον Ιούνιο.

Πληθώρα στοιχείων ανακοινώνονται για τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, στις 17:00 ώρα Ελλάδος ανακοινώνονται τα εβδομαδιαία στοιχεία για τις αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας. Οι αναλυτές προβλέπουν ότι καταγράφηκαν 480.000 αιτήσεις, έναντι 484.000.

Επίσης, την ίδια ώρα δημοσιοποιούνται και τα στοιχεία Αυγούστου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Φιλαδέλφειας.

Πιο κρίσιμη, όμως, είναι η ανακοίνωση των leading indicators Αυγούστου της αμερικανικής οικονομίας. Οι αναλυτές προβλέπουν ενίσχυση 0,1% έναντι μείωσης 0,2% τον προηγούμενο μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v