Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα 2/3 των Αμερικανών περιμένουν τα χειρότερα

Η απαισιοδοξία για την αμερικανική οικονομία αυξάνεται και οι δυσοίωνες διαθέσεις προβλέπεται να πλήξουν και τα δύο κύρια κόμματα στις εκλογές για το Κογκρέσο, στις 2 Νοεμβρίου.

Τα 2/3 των Αμερικανών περιμένουν τα χειρότερα
Η απαισιοδοξία για την αμερικανική οικονομία αυξάνεται και οι δυσοίωνες διαθέσεις προβλέπεται να πλήξουν και τα δύο κύρια κόμματα της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, στις ενδιάμεσες εκλογές για έδρες στο Κογκρέσο, στις 2 Νοεμβρίου, σύμφωνα με έρευνα των NBC News/Wall Street Journal.

Τα δύο τρίτα σχεδόν των Αμερικανών περιμένουν επιδείνωση στην οικονομική κατάσταση, μέγεθος αισθητά αυξημένο από το 53% στην έρευνα του Ιανουαρίου.

Σχεδόν έξι στους 10 Αμερικανούς θεωρούν μάλιστα ότι η χώρα έχει εσφαλμένη κατεύθυνση, ένα ποσοστό που παραμένει σταθερό από την αρχή του έτους.

Πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες, απάντησαν ότι δεν εγκρίνουν τον χειρισμό της οικονομίας από την κυβέρνηση του Μπ. Ομπάμα.

Τέλος, ένα μεγάλο ποσοστό 72% δεν εγκρίνουν την δουλειά του Κογκρέσο, γεγονός που δεν δημιουργεί καλές συστάσεις για τους υποψήφιους βουλευτές που θα επιδιώξουν την επανεκλογή τους στο σώμα στις εκλογές μεσοθητείας του Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v