Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μήνυση κατά της UBS για αντιγραφή εκθέσεων

Μήνυση κατά της βρετανικής μονάδας της UBS κατέθεσε η Energy Intelligence Group καταγγέλλοντας κατ’ επανάληψη αντιγραφή των εκθέσεών της για την αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Μήνυση κατά της UBS για αντιγραφή εκθέσεων
Μήνυση κατά της βρετανικής μονάδας της UBS κατέθεσε η Energy Intelligence Group καταγγέλλοντας κατ’ επανάληψη αντιγραφή των εκθέσεών της για την αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου. Όπως αναφέρεται στη μηνυτήριο αναφορά , οι εκθέσεις της Energy Intelligence Group αντιγράφηκαν τουλάχιστον 10 φορές την περίοδο 2006 και 2007 και παρουσιάστηκαν ως έρευνα της UBS.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο αναλυτής της UBS, Jon Rigby, ο οποίος είχε δική του συνδρομή στις εκθέσεις Energy Intelligence publications εδώ και μία δεκαετία. Ο κ. Rigby είναι ο συντονιστής της τακτικής έκθεσης της UBS, Daily Oil Report, η οποία διανέμεται σε 17 χώρες, εκ των οποίων οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γερμανία, η Ρωσία και η Κίνα.

Βάσει του κατηγορητηρίου, το Daily Oil Report απαρτιζόταν από εκθέσεις της Energy Intelligence. Η αντιγραφή των εκθέσεων "γινόταν συστηματικά και για μεγάλη χρονική περίοδο με στόχο την ενίσχυση του προφίλ και της φήμης της UBS" αναφέρεται στη μηνυτήριο αναφορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v