Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SocGen: Τριπλασιασμός στα κέρδη τριμήνου

Η SocGen ανακοίνωσε ό τι τα κέρδη β΄τριμήνου υπερτριπλασιάστηκαν, ενώ η Lloyds Banking Group ανακοίνωσε τα πρώτα κέρδη από τον Ιανουάριο 2009.

SocGen: Τριπλασιασμός στα κέρδη τριμήνου
Η Societe Generale, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Γαλλίας, ανακοίνωσε ό τι τα κέρδη β΄τριμήνου αυξήθηκαν τρεις φορές και πλέον, χάρη στα βελτιωμένα έσοδα από τις λιανικές επιχειρήσεις στην Γαλλία και τα κέρδη από τον επαναπροσδιορισμό του χρέους.

Η SocGen ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 1,08 εκατ. ευρώ από 309 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η ανακοίνωση ήταν καλύτερη από τα 690 εκατ. ευρώ που περίμεναν οι αναλυτές.

Εν τω μεταξύ η Lloyds Banking Group, ο μεγαλύτερος όμιλος της Βρετανίας στην στεγαστική πίστη, ανακοίνωσε τα πρώτα κέρδη από τον Ιανουάριο 2009 που αγόρασε την HBOS και υποχρεώθηκε να ζητήσει επιχείρηση διάσωσης από την κυβέρνηση.

Οι χρεώσεις για επισφαλή δάνεια μειώθηκαν στο μισό. Τα pro-forma προ φόρων κέρδη ήταν 1,6 δισ. στερλίνες στο α΄εξάμηνο έναντι ζημίας 3,96 δισ. στερλίνες στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Οι αναλυτές περίμεναν κέρδη 694,5 εκατ. στερλίνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v