Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΜW: Κατά 10% θα αυξηθούν οι πωλήσεις το 2010

Κέρδη μεγαλύτερα του 5% καταγράφει η μετοχή της BMW μετά την ανακοίνωση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για τις πωλήσεις πρώτου εξαμήνου. Η διοίκησή της BMW αναβαθμίζει και τις προβλέψεις πωλήσεων για το 2010.

ΒΜW: Κατά 10% θα αυξηθούν οι πωλήσεις το 2010
Σε αναβάθμιση των προβλέψεών της για τις πωλήσεις 2010, προχώρησε η BMW ανακοινώνοντας παράλληλα, ένα πολύ ισχυρό πρώτο εξάμηνο.

Συγκεκριμένα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, προβλέπει πλέον ότι οι πωλήσεις της σε διεθνές επίπεδο θα αυξηθούν κατά 10% το 2010. Η είδηση συνέβαλε στην θετική πορεία των χρηματιστηριακών αγορών καθώς η μετοχή της BMW καταγράφει κέρδη που πλησιάζουν το 6%.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε πως το πρώτο εξάμηνο του έτους οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 13,1% σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2009. Για το 2010 προβλέπει ότι οι πωλήσεις της θα ανέλθουν στα 1,4 εκατ. αυτοκίνητα καθώς αυξάνεται σημαντικά η ζήτηση για την νέα σειρά 5.

Η BMW, όπως και άλλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, ευνοούνται και από την διατήρηση του ευρώ σε χαμηλά επίπεδα συγκριτικά με το δολάριο, που τους δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αμερικανική αγορά, και όχι μόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v