Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Thomas Cook: Αναζητεί εξαγορά στη Γερμανία

Η Thomas Cook Group, θέλει να προχωρήσει σε εξαγορά στην Γερμανία, για να αυξήσει τις πωλήσεις προς προορισμούς σε περιοχές που έχει μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές της.

Thomas Cook: Αναζητεί εξαγορά στη Γερμανία
Η Thomas Cook Group, 2η σε μέγεθος τουριστική επιχείρηση της Ευρώπης, θέλει να προχωρήσει σε εξαγορά στην Γερμανία, για να αυξήσει τις πωλήσεις προς προορισμούς σε περιοχές που έχει μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές της.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Manny Fontenla-Novoa δήλωσε ότι μπορεί να διαθέσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ εάν βρει την επιχείρηση που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές.

Ο ίδιος αρνήθηκε να προσδιορίσει ποιες εταιρίες μελετώνται για εξαγορά, αλλά είπε ότι η Thomas Cook δεν διεξάγει συνομιλίες με την Oeger Group, ιδιωτική επιχείρηση που ειδικεύεται σε ταξίδια στην Τουρκία.

Ο CEO της Thomas Cook δήλωσε επίσης κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ότι οι κρατήσεις για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα έχουν ανακάμψει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο αριθμός των ταξιδίων από Γερμανία προς Ελλάδα ήταν την περασμένη εβδομάδα μειωμένος 13% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Οι κρατήσεις για Ελλάδα από Βρετανία ήταν μειωμένες 15%, έχοντας ανακάμψει από την «βουτιά» 25% που σημειώθηκε παλαιότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v