Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιχειρεί ΙΡΟ (για 5η φορά) ο οίκος Prada

H Prada, τονωμένη από την εκτίναξη των κερδών στα επώνυμα είδη μόδας, μελετά το ενδεχόμενο να ξαναπροσπαθήσει την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες.

Επιχειρεί ΙΡΟ (για 5η φορά) ο οίκος Prada
H Prada SpA, τονωμένη από την εκτίναξη των κερδών στα επώνυμα είδη μόδας, μελετά το ενδεχόμενο να ξαναπροσπαθήσει την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που μεταφέρει το πρακτορείο Bloomberg.

Ο οίκος Prada, που έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια αρχικών δημόσιων εγγραφών τέσσερις φορές στα τελευταία 10 χρόνια, μελετά εισαγωγή στο χρηματιστήριο του Μιλάνου αλλά και του Χονγκ Κονγκ.

Ο οίκος υψηλής ραπτικής δεν έχει προσλάβει τράπεζες που θα διαχειριστούν το ΙΡΟ και δεν αποκλείεται να αφήσει για άλλη μια φορά στην άκρη τις σκέψεις για εισαγωγή.

Η αρωματοποιία L’Occitane International SA, την περασμένη εβδομάδα έκανε εισαγωγή στην Ασία, για να αξιοποιήσει την μεγάλλη ζήτηση για IPO στην περιφέρεια και να εκμεταλλευτεί τις εκτιμήσεις ότι η ανάπτυξη εκεί θα είναι ταχύτερη απ’όσο σε άλλες περιφέρειες του πλανήτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v