Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mobius: Επενδύει σε μετοχές των BRIC

Σε αγορές μετοχών εταιριών από Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα (BRIC) προχωρά ο επικεφαλής της Templeton Asset Management, κ. Mark Mobius, όπως τονίζει σε συνέντευξή του στο Bloomberg.

Mobius: Επενδύει σε μετοχές των BRIC
Σε αγορές μετοχών εταιριών από τις χώρες Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα (BRIC) προχωρά ο επικεφαλής της Templeton Asset Management, κ. Mark Mobius, όπως τονίζει σε συνέντευξή του στο Bloomberg.

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στο Bloomberg, «παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι θεωρούν πως έχουμε εισέλθει σε bear market, εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό. Θεωρούμε ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία φυσιολογική διόρθωση σε μία περίοδο bull market».

Σύμφωνα με τον κ. Mobius, «όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή, οι αναδυόμενες αγορές θα αναπτυχθούν με ταχύτερους και καλύτερους ρυθμούς. Συνεχίζουμε να αγοράζουμε, καθώς έχουμε υψηλές εισροές στα επενδυτικά μας κεφάλαια. Οι περισσότερες εξ αυτών αφορούν σε μετοχές χωρών των BRIC». Παράλληλα, τα funds της Templeton προχωρούν σε αγορές και μετοχών στο Ντουμπάι και στην Αίγυπτο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v