Τρίτη και τελική προσφορά Green για την M&S

Με εκτίναξη αντέδρασε η μετοχή της Marks and Spencer στην είδηση ότι ο δισεκατομμυριούχος Philip Green, κατέθεσε ”τελική προσφορά”, όπως δήλωσε, για την M&S, αποτιμώντας την ζημιογόνο αλυσίδα ενδυμάτων στις 400 πένες ανά μετοχή.

Τρίτη και τελική προσφορά Green για την M&S
Με εκτίναξη αντέδρασε η μετοχή της Marks and Spencer στην είδηση ότι η Revival Acquisitions, το επενδυτικό όχημα του δισεκατομμυριούχου Philip Green, κατέθεσε ”τελική προσφορά”, όπως δήλωσε, για την M&S, αποτιμώντας την ζημιογόνο αλυσίδα ενδυμάτων στις 400 πένες ανά μετοχή.

Η Revival ανακοίνωσε ότι έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη της Brandes, του μεγαλύτερου μετόχου της M&S για τη νέα προσφορά της, η οποία διαμορφώνεται στις 9,1 δισ. στερλίνες ή 16,8 δισ. δολ. εφόσον επισημοποιηθεί μέχρι τις 6 Αυγούστου που είναι η καταληκτική ημερομηνία που έθεσαν οι εποπτικές αρχές του City.

Πρόκειται για την τρίτη προσφορά του Green, ο οποίος κατέχει επίσης την BHS και την Top Shop, για την M&S, την οποία διεκδικεί από το 2000. Η προηγούμενη προσφορά είχε διαμορφωθεί στις 335 πένες ανά μετοχή, συν μερίδιο 30% στην Revival Acquisitions, η οποία θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v