Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Carlyle: 1,1 δισ. στο fund τραπεζικών εξαγορών

H Carlyle Group συγκέντρωσε 1,1 δισ. δολ. για το πρώτο της fund που θέτει στο στόχαστρο επιχειρήσεις του χρηματοοικονομικού κλάδου, του οποίου ηγείται ο ετεροθαλής αδελφός του Γάλλου προέδρου n.Sarkozy.

Carlyle: 1,1 δισ. στο fund τραπεζικών εξαγορών
H Carlyle Group, που είναι το Νο2 στην διεθνή αγορά των εταιριών private equity, συγκέντρωσε 1,1 δισ. δολ. για το πρώτο της fund που θέτει στο στόχαστρο επιχειρήσεις του χρηματοοικονομικού κλάδου.

Η διοικητική ομάδα του εν λόγω ταμείου, επικεφαλής της οποίας έχει τεθεί ο κ. Olivier Sarkozy, ετεροθαλής αδελφός του Γάλλου προέδρου Nicolas Sarkozy, έχει ήδη επενδύσει σε τρεις εταιρίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του private equity από την Ουάσιγκτον.

Στο team που είναι αφιερωμένο στον τραπεζικό κλάδο, συμμετέχει ο κ. Sarkozy που ήλθε από την UBS και περιλαμβάνονται επίσης στέλεχος της Wachovia καθώς και ο κ. Randal Quarles, πρώην υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ.

Στόχος είναι οι εξαγορές μεριδίων ή πλήρεις εξαγορές τραπεζών, ασφαλειών και χρηματιστηριακών, ορισμένες των οποίων αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της κρίσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v