Ασιατική περιοδεία Gates για προώθηση των Windows

Αντιδρώντας στην θεαματική εξάπλωση της Linux, ο πρόεδρος της Microsoft Bill Gates πραγματοποιεί περιοδεία στην Ασία, για να προωθήσει το λειτουργικό σύστημα Windows στην Ασία, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο.

Ασιατική περιοδεία Gates για προώθηση των Windows
Αντιδρώντας στην εξάπλωση των λογισμικών Linux, ο πρόεδρος της Microsoft πραγματοποιεί περιοδεία στην Ασία, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο.

Ο Bill Gates, που συνοδεύεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο Steve Ballmer θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στην Αυστραλία και την Κίνα για να προωθήσει το λειτουργικό σύστημα Windows στην Ασία.

Η κυριαρχία των Windows, με τα οποία ”τρέχουν” το 95% των ηλεκτρονικών υπολογιστών στον πλανήτη, υφίσταται στην Ασία τόσες πιέσεις όσες σε καμία άλλη περιοχή.

Η Linux πούλησε πέρσι τρεις φορές περισσότερα προγράμματα στην Ασία απ’όσα στις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα η Κίνα, η Ιαπωνία και η Νότιος Κορέα έχουν συμφωνήσει να αναπτύξουν τα Linux ως εναλλακτική λύση στα Windows.

Στις αγορές όπως η Κίνα και η Ινδία, όπου οι ρυθμοί ανάπτυξης των PC είναι οι μεγαλύτερες, η εξάπλωση των Linux επιταχύνεται. Κορυφαίοι κυβερνητικοί οργανισμοί έχουν καταφύγει στα Linux και στη συνέχεια αναμένεται να ακολουθήσουν και οι εμπορικές επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v