Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγορές:Η προσοχή σε Παπανδρέου-Μέρκελ & ΗΠΑ

Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου με την Γερμανίδα καγκελάριο κ. Αγγελα Μέρκελ, αποσπά σημαντικό μέρος της προσοχής των επενδυτών, καθώς δεν λείπουν οι «ελπίδες» μέτρων στήριξης για την Ελλάδα.

Αγορές:Η προσοχή σε Παπανδρέου-Μέρκελ & ΗΠΑ
Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου με την Γερμανίδα καγκελάριο κ. Αγγελα Μέρκελ, αποσπά σημαντικό μέρος της προσοχής των επενδυτών, καθώς δεν λείπουν οι «ελπίδες» για ανακοίνωση μέτρων στήριξης για την Ελλάδα.

Ο κ. Παπανδρέου συναντάται με την κ. Μέρκελ στις 19.00 ώρα Ελλάδας. Αν και οι δύο πλευρές έχουν αρνηθεί ότι θα υπάρξει συζήτηση για θέματα που αφορούν ενδεχόμενη ευρωπαϊκή βοήθεια προς την Ελλάδα, οι επενδυτές έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στην συνάντηση, προκειμένου να εξάγουν συμπεράσματα για τις προθέσεις της γερμανικής πλευράς.

Σε αμιγώς μακροοικονομικό επίπεδο η προσοχή στρέφεται στα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο, τα οποία ανακοινώνονται στις 15.30 ώρα Ελλάδος. Οι αναλυτές αναμένουν άνοδο της ανεργίας στο 9,8% από 9,7% που ήταν τον Ιανουάριο.

Μεγέθη τριμήνου ανακοινώνουν οι εταιρίες: Veolia Environment και WPP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v