Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποδοσφαιρικά στοιχήματα από τον Warren Buffett

Αν και οι Αμερικανοί δεν είναι γνωστοί για την αγάπη ή ακόμη και τη γνώση τους στο ποδόσφαιρο, ο κορυφαίος επενδυτής της υφηλίου κ. Warren Buffett δεν διστάζει να βάζει στοιχήματα και επί ποδοσφαιρικών θεμάτων.

Ποδοσφαιρικά στοιχήματα από τον Warren Buffett
Αν και οι Αμερικανοί δεν είναι γνωστοί για την αγάπη τους ή ακόμα και τη γνώση τους στο ποδόσφαιρο, ο κορυφαίος επενδυτής της υφηλίου, κ. Warren Buffett, δεν διστάζει να βάζει στοιχήματα και επί ποδοσφαιρικών θεμάτων.

Όπως αναφέρει το MarketWatch, ο κ. Buffett σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι κάποια από τις θυγατρικές της Berkshire Hathaway έχει στοιχηματίσει 30 εκατ. δολάρια στο ότι η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Γαλλίας δεν πρόκειται να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται φέτος στη Ν. Αφρική.

"Εάν η Γαλλία κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, νομίζω ότι θα χάσουμε περίπου 30 εκατ. δολάρια ή περίπου ένα τέτοιο ποσό. Όπως καταλαβαίνετε, εμείς στην Berkshire 'διακινδυνεύουμε' σχεδόν για τα πάντα". Αυτό τόνισε ο κ. Buffett με σαφώς μεγάλη δόση χιούμορ. Δεν αποκάλυψε, πάντως, ποια θυγατρική έχει βάλει το στοίχημα.

Όσο για τις πιθανότητες η Γαλλία να κοστίσει στον κ. Buffett 30 εκατ. δολάρια (δηλαδή να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο), δεν είναι και τόσο μεγάλες. Σύμφωνα με την online εταιρία στοιχημάτων paddypower.com, οι πιθανότητες κατάκτησης του Παγκόσμιου Κυπέλλου από τη Γαλλία είναι 12 προς 1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v