Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GM: Αναβάλλεται η διακοπή λειτουργίας της Saab

Η General Motors ανακοίνωσε ότι πιθανώς δεν θα προχωρήσει σε διακοπή λειτουργίας της Saab, έπειτα από την κατάθεση "αρκετών νέων προσφορών" για την εξαγορά της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

GM: Αναβάλλεται η διακοπή λειτουργίας της Saab
Η General Motors ανακοίνωσε ότι πιθανώς δεν θα προχωρήσει σε διακοπή λειτουργίας της Saab, έπειτα από την κατάθεση "αρκετών νέων προσφορών" για την εξαγορά της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως ανακοίνωσε η G.M., η ολλανδική εταιρία Spyker Cars είναι μεταξύ των ομίλων που έχουν καταθέσει νέα προσφορά για την εξαγορά της Saab. "Θα εξετάσουμε προσεκτικά κάθε προσφορά. Δεν πρόκειται να υπάρξει μεγαλύτερος σχολιασμός της όλης διαδικασίας, πριν υπάρξει τελική κατάληξη σε κάποια από τις προσφορές", σημειώνεται στην ηλεκτρονική ανακοίνωση της General Motors.

Σύμφωνα, δε, με τους "Financial Times" ο επικεφαλής της Spyker, κ. Victor Muller, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι βάσει της νέας προσφοράς της εταιρίας του, δεν υπάρχει ανάγκη παροχής δανείου 400 εκατ. ευρώ στη Saab από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB). Πρόκειται για ένα θέμα που υπήρξε εμπόδιο στις αρχικές συνομιλίες μεταξύ G.M. και Spyker.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v