Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

B. Obama: Προτείνει μείωση φόρων μικρών εταιριών

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, πρότεινε φορολογικές μειώσεις για τις μικρές επιχειρήσεις, καθώς και νέες δαπάνες σε υποδομές και ενεργειακή αποδοτικότητα.

B. Obama: Προτείνει μείωση φόρων μικρών εταιριών
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama πρότεινε φορολογικές μειώσεις για τις μικρές επιχειρήσεις, καθώς και νέες δαπάνες σε υποδομές και ενεργειακή αποδοτικότητα ώστε να βελτιωθεί η απασχόληση, αλλά προσέφερε ελάχιστες λεπτομέρειες για την κλίμακα ή το κόστος των νέων μέτρων.

Σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της λαϊκής δυσαρέσκειας για τα διψήφια επίπεδα της ανεργίας στις ΗΠΑ, ο κ. Obama ζήτησε επίσης παράταση των επιδομάτων ανεργίας και ιατροφαρμακευτικής κάλυψης για τους 15 εκατομμύρια Αμερικανούς που δεν έχουν εργασία, τονίζοντας ότι ο καλύτερος τρόπος για να μειωθεί το έλλειμμα του αμερικανικού προϋπολογισμού είναι η αύξηση της απασχόλησης.

Κορυφαίο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι περίπου 50 δισ. δολ. σε «φρέσκο» χρήμα θα δοθούν για δαπάνες σε δρόμους, γέφυρες και μεταφορές και ότι τα κεφάλαια θα δοθούν μέσα σε ένα χρόνο.

Αλλο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης δήλωσε επίσης ότι το νομοσχέδιο που μελετά αυτή την περίοδο το αμερικανικό Κογκρέσο για την δημιουργία θέσεων εργασίας, θα ανέλθει στην αξία των 75 με 150 δισ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v