Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρηγοριά τραπεζιτών η …μοιχεία στην ύφεση

Με το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής στην δουλειά τους και της αδιαφορίας στην οικογένεια, οι τραπεζίτες αναζήτησαν παρηγοριά στην μοιχεία μέσα στην ύφεση, σύμφωνα με τα στοιχεία ιστοσελίδας παράνομων σχέσεων.

Παρηγοριά τραπεζιτών η …μοιχεία στην ύφεση
Με το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής στην δουλειά τους και της αδιαφορίας στην οικογένειά τους, οι τραπεζίτες αναζήτησαν παρηγοριά στην μοιχεία μέσα στην ύφεση, σύμφωνα με τα στοιχεία ιστοσελίδας για ραντεβού που απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να κάνουν εξωσυζυγική σχέση.

Η IllicitEncounters.com ανακοίνωσε ότι παρατηρήθηκε τεράστια αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων στην χρηματοπιστωτική βιομηχανία που θέλουν να εμπλακούν σε παράνομη σχέση, μετά την κατάρρευση των αγορών πέρσι τον Οκτώβριο. Τονίζει ότι οι τραπεζίτες παραμένουν μια από τις ισχυρότερες παρουσίες στις σελίδες του.

Το website αναφέρει σε ανακοίνωσή του, την οποία μεταφέρει το πρακτορείο Reuters, ότι διαθέτει πάνω από 380.000 μέλη στην Βρετανία, εκ των οποίων οι 20.000 εργάζονται στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Η ιστοσελίδα πραγματοποίησε έρευνα μεταξύ 600 τραπεζιτών, ανδρών και γυναικών, από την οποία κατάρτισε 10 κύριους λόγους για τους οποίους έχουν εξωσυζυγική σχέση.

Από την λίστα προκύπτει ότι η κοινωνική κατακραυγή για τους τραπεζίτες εξαιτίας της ύφεσης, σε συνδυασμό με την έλλειψη κατανόησης στην ιδιωτική τους ζωή, είναι οι κυρίαρχοι λόγοι για την αναζήτηση εξωσυζυγικής σχέσης. Ακολουθούν από κοντά, η λαχτάρα για κάτι ριψοκίνδυνο, η βαρεμάρα, η τόνωση του «εγώ» τους και άλλοι πιο «κλασικοί» λόγοι.

Συγκεκριμένα, ιδού οι κύριοι λόγοι που έσπρωξαν πολλούς τραπεζίτες στο …κέρατο, κατά την διάρκεια της ύφεσης που διανύουμε.

1. Η έλλειψη αγάπης
2. Ο ενθουσιασμός του κινδύνου
3. Αστάθεια στην οικογενειακή κατάσταση
4. Διαφυγή από την ανία
5. Τόνωση του εγωισμού
6. Αποφυγή ενός δαπανηρού διαζυγίου
7. Η ανάγκη να «δώσει» σε κάποιον
8. Νοιώθει ότι το δικαιούται
9. Επειδή είχε την ευκαιρία
10. Ανταγωνισμός

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v