Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Twitter αναζητεί εταιρίες-στόχους εξαγοράς

Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter ενδιαφέρεται να κάνει περισσότερες εξαγορές, καθώς αυξάνεται η δημοτικότητά της, δήλωσε ο Biz Stone, ένας από τους ιδρυτές.

Το Twitter αναζητεί εταιρίες-στόχους εξαγοράς
Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter ενδιαφέρεται να κάνει περισσότερες εξαγορές, καθώς αυξάνεται η δημοτικότητά της, δήλωσε ο Biz Stone, ένας από τους ιδρυτές του website.

«Είναι κάτι που σίγουρα μας ενδιαφέρει,» δήλωσε ο κ. Stone σε συνέντευξή του στο Τελ Αβίβ. «Κάναμε μια εξαγορά πέρσι που αποδείχθηκε εξαιρετικά καλή επιλογή.»

Αναφερόταν στην εξαγορά της μηχανής αναζήτησης Summize το 2008. Πάντως δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στον ορίζοντα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι το Twitter «θα αρχίσει να προσφέρει κέρδη» το 2010, καθώς στις αρχές του επόμενου έτους θα παρουσιαστεί πρόγραμμα για το πώς θα επιτευχθούν εσοδα μεσω της διαφήμισης.

Τον Σεπτέμβριο, το Twitter έλαβε νέο γύρο χρηματοδότησης από επενδυτές μεταξύ των οποίων ο κολοσσός των αμοιβαίων κεφάλαιων T. Rowe Price και το private equity Insight Venture Partners.

Κατά τους αναλυτές, αυτή η χρηματοδότηση δημιούργησε τις συνθήκες για μια επικείμενη εισαγωγή στο χρηματιστήριο ή πώληση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v