Αύξηση επιβατικής κίνησης Μαΐου 27% στη Lufthansa

Η τρίτη ισχυρότερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, η Deutsche Lufthansa ανακοίνωσε αύξηση στην επιβατική κίνηση Μαΐου κατά 27%, στον ένατο συνεχόμενο μήνα ανόδου. Ο αριθμός των επιβατών αυξήθηκε 18% σε σύγκριση με τον Μάιο 2003, στους 4,54 εκατομμύρια επιβάτες.

Αύξηση επιβατικής κίνησης Μαΐου 27% στη Lufthansa
Η τρίτη ισχυρότερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, η Deutsche Lufthansa, ανακοίνωσε αύξηση στην επιβατική κίνηση Μαΐου κατά 27%, που είναι ο ένατος συνεχόμενος μήνας ανόδου.

Η βελτίωση αποδίδεται στη μείωση των τιμών εισιτηρίων και την αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης που ακολούθησαν την βύθιση λόγω των τρομοφόβων και του ιού SARS.

Ο αριθμός των επιβατών αυξήθηκε 18% σε σύγκριση με τον Μάιο 2003, στους 4,54 εκατομμύρια επιβάτες. Το ποσοστό πλήρωσης θέσεων υποχώρησε 0,4 ποσοστιαίες μονάδες, στο 73,7%.

Τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών αερογραμμών βελτιώνονται στο πλαίσιο της οικονομικής ανάκαμψης στην Ασία και τις ΗΠΑ που αυξάνει τη ζήτηση για μεγάλα ταξίδια.

Η κίνηση, όπως υπολογίζεται βάση του αριθμού των επιβατών σε σχέση με τις αποστάσεις που καλύπτονται, αυξάνεται 10% σε σύγκριση με πέρσι από την αρχή του 2004, βάση των στοιχείων της Ενωσης Ευρωπαϊκών Αερογραμμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v