ΜΑΝ: Αύξηση στους στόχους πωλήσεων και κερδών

Η MAN AG, η τρίτη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρία φορτηγών στην Ευρώπη, αναβάθμισε τον στόχο πωλήσεων και επανέλαβε την πρόβλεψη εκτίναξης των κερδών 2004 μετά τις περικοπές των δαπανών. Η εταιρία διόρισε τον επικεφαλής της μονάδας φορτηγών Hakan Samuelsson, στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

ΜΑΝ: Αύξηση στους στόχους πωλήσεων και κερδών
Η MAN AG, η τρίτη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρία φορτηγών στην Ευρώπη, αναβάθμισε τον στόχο πωλήσεων και επανέλαβε την πρόβλεψη εκτίναξης των κερδών 2004 μετά τις περικοπές των δαπανών.

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης τον διορισμό του επικεφαλής της μονάδας φορτηγών Hakan Samuelsson, στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Η MAN περιμένει αύξηση των παραγγελιών 2004 κατά σχεδόν 10% σε συνδυασμό με ”ελαφρώς χαμηλότερη” αύξηση στις πωλήσεις. Τα προ φόρων κέρδη πιθανότατα θα αυξηθούν κατά το ήμισυ τουλάχιστον, στα 400 εκατ. ευρώ από 261 εκατ. ευρώ το 2003.

Η εταιρία, που παλαιότερα είχε προβλέψει ότι οι πωλήσεις θα αυξηθούν κατά 6%, εφήρμοσε αναδιοργάνωση στις μονάδες εμπορικών οχημάτων και εκτυπώσεων, με περικοπές των δαπανών και 6.000 θέσεων εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v