Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γαλλία: "Ετοιμάζει" 4 δισ. ευρώ για οπτικές ίνες

Η γαλλική κυβέρνηση είναι πιθανό να διαθέσει 4 δισ. ευρώ σε έργα υψηλής τεχνολογίας, τα περισσότερα σε επιδοτήσεις κατασκευής ευρυζωνικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων σε μικρότερες πόλεις και επαρχιακές περιοχές.

Γαλλία: Ετοιμάζει 4 δισ. ευρώ για οπτικές ίνες
Η γαλλική κυβέρνηση είναι πιθανό να διαθέσει 4 δισ. ευρώ σε έργα υψηλής τεχνολογίας μέσω του εθνικού προγράμματος δανεισμού, εκ των οποίων το μεγαλυτερο κομμάτι θα κατευθυνθεί σε επιδοτήσεις για την κατασκευή ευρυζωνικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων υψηλών ταχυτήτων σε μικρότερες πόλεις και επαρχιακές περιοχές, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με τις πηγές, τα ποσά που μελετάται να δαπανηθούν για την στήριξη της κατασκευής ευρυζωνικών δικτύων οπτικών ινών, που προσφέρουν τετραπλάσιες ταχύτητες σε σχέση με την υπάρχουσα τεχνολογία, είναι 2 δισ. με 3 δισ. ευρώ.

Το εθνικό δανειστικό πρόγραμμα έχει στόχο την χρηματοδότηση στρατηγικών επενδύσεων και την τόνωση της οικονομίας και βρίσκεται στα αρχικά στάδια δημιουργίας του από την κυβέρνηση του Nicolas Sarcozy.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v