Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Time Warner και Comcast ξεπέρασαν τις προβλέψεις

Η Time Warner ανακοίνωσε υψηλότερα των αναμενόμενων τριμηνιαία κέρδη, ενώ η κερδοφορία της Comcast βελτιώθηκε 22% στο γ’ τρίμηνο.

Time Warner και Comcast ξεπέρασαν τις προβλέψεις
Η Time Warner ανακοίνωσε υψηλότερα των αναμενόμενων τριμηνιαία κέρδη και ο κολοσσός των μήντια αναβάθμισε τον ετήσιο στόχο κερδών, σε μια ένδειξη ότι οι διαφημιστικές πωλήσεις στα δίκτυα όπως το CNN και το TBS, που ανήκουν στον όμιλο, δείχνουν «σημάδια ζωής.»

Τα καθαρά κέρδη γ΄τριμήνου μειώθηκαν στα 661 εκατ. δολ. ή 55 σεντς ανά μετοχή από 1,07 δισ. δολ. ή 89 σεντς ανα μετοχή στο αντίστοιχο περσινό διάστημα, ανακοίνωσε ο όμιλος.

Τα κέρδη άνευ εφάπαξ μεγεθών ήταν 61 σεντς ανά μετοχή, έναντι 53 σεντς που περίμεναν οι αναλυτές, βάση έρευνας του Thomson Reuters. Τα έσοδα μειώθηκαν 6% στα 7,1 δισ. δολ.

Σύμφωνα με ξεχωριστή ανακοίνωση από τον ευρύτερο κλάδο μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας, τα τριμηνιαία κέρδη της Comcast αυξήθηκαν 22%, ξεπερνώντας επίσης τις εκτιμήσεις, χάρη στην αύξηση των πωλήσεων τηλεφωνικών γραμμών και συνδρομών Ιντερνέτ.

Η Comcast ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές στο διαδίκτιο αυξήθηκαν κατά 361.000 στο γ΄τρίμηνο, ενώ οι συνδρομητές ψηφιακής τηλεφωνίας κατά 375.000.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v