Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρευστοποιεί η Galleon του "insider" R. Rajaratnam

Οι brokers του Galleon Group αναφέρουν ότι το fund προχωρά ταχέως σε ρευστοποιήσεις των επενδύσεών του, καθώς περιμένει κύμα από αποσύρσεις κεφαλαίων.

Ρευστοποιεί η Galleon του insider R. Rajaratnam
Οι brokers του Galleon Group, του hedge fund του οποίου ο ιδρυτής και πρόεδρος, Raj Rajaratnam, βρίσκεται στο επίκεντρο των κατηγοριών για συναλλαγές με εσωτερική πληροφόρηση, αναφέρουν στα διεθνή πρακτορεία ότι το fund προχωρά ταχέως σε ρευστοποιήσεις των επενδύσεών του, καθώς περιμένει κύμα από αποσύρσεις κεφαλαίων.

Κορυφαίο στέλεχος μιας από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες της Wall Street, δήλωσε στους Financial Times, ότι «ρευστοποιούν τις θέσεις τους και μεταφέρονται σε ρευστό,» ενώ δύο ακόμη prime brokers ανέφεραν ότι η Galleon ρευστοποιεί τις επενδύσεις τους.

Με επιστολή του προς πελάτες και επενδυτές ο κ. Rajaratnam χαρακτήρισε «εντελώς αβάσιμες» τις κατηγορίες για διάφορες χρηματιστηριακές απάτες που του απαγγέλουν οι αμερικανικές Αρχές. 

Ωστόσο πολλοί μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές έχουν ήδη δηλώσει ανώνυμα ότι θα αποσύρουν τις επενδύσεις τους στα κεφάλαια της Galleon όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v