Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγορές: Σε οικονομίες ΗΠΑ & ευρωζώνης η προσοχή

Μεταξύ ευρωπαϊκής και αμερικανικής οικονομίας μοιράζουν σήμερα το ενδιαφέρον τους οι αγορές, καθώς αναμένονται οι ανακοινώσεις για τη βιομηχανική παραγωγή στην ευρωζώνη και για τις λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Αγορές: Σε οικονομίες ΗΠΑ & ευρωζώνης η προσοχή
Μεταξύ της ευρωπαϊκής και της αμερικανικής οικονομίας μοιράζουν σήμερα το ενδιαφέρον τους οι αγορές, καθώς αναμένονται οι ανακοινώσεις για τη βιομηχανική παραγωγή στην ευρωζώνη και για τις λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή της ευρωζώνης τον Αύγουστο ανακοινώνονται στις 12:00 ώρα Ελλάδος. Οι αναλυτές αναμένουν ενίσχυση 0,8% σε μηνιαία βάση και κάθετη υποχώρηση κατά 15,8% σε ετήσια.

Η ανακοίνωση για την πορεία των λιανικών πωλήσεων στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο δημοσιοποιείται στις 15:30 ώρα Ελλάδος. Οι αναλυτές έχουν προβλέψει ότι έχει καταγραφεί πτώση τους κατά 2,1% σε σύγκριση με τον Αύγουστο. Σημαντικό μερίδιο της προσοχής προσφέρεται και στη δημοσιοποίηση της πρακτικής από τη συνεδρίαση της Fed στις 23 Σεπτεμβρίου. Δίνονται στη δημοσιότητα στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Σε εταιρικό επίπεδο ανακοινώσεις οικονομικών μεγεθών πραγματοποιούν η Abbott, η ASML Holdings, η JP Morgan Chase και η Xilinx.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v