Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BofA: "Παραδίδει" τα στοιχεία για τη Merrill

Η Bank of America "ενέδωσε" στις πιέσεις των αμερικανικών αρχών και προχωρά τελικά στη δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων που αφορούν σε νομικές συμβουλές κατά την περίοδο που διαπραγματευόταν την εξαγορά της Merrill Lynch.

BofA: Παραδίδει τα στοιχεία για τη Merrill
Η Bank of America "ενέδωσε" στις πιέσεις των αμερικανικών αρχών και προχωρά τελικά στη δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων που αφορούν σε νομικές συμβουλές κατά την περίοδο που διαπραγματευόταν την εξαγορά της Merrill Lynch, σύμφωνα με τη "WSJ".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές, η παράδοση των εν λόγω στοιχείων είναι ένα πρώτο βήμα εκ μέρους της Bank of America προκειμένου "να υπάρξει διακανονισμός σχετικά με το πλήθος των ερευνών που πραγματοποιούνται", πάντα σε ό,τι αφορά την εξαγορά της Merrill.

Μέχρι πρότινος η BofA αρνούνταν να συμμορφωθεί και να παραδώσει στοιχεία σχετικά με την εξαγορά της Merrill Lynch, απαίτηση την οποία έχει εκφράσει επανειλημμένα ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, κ. Andrew Cuomo. Όσο για τις νομικές συμβουλές η BofA έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι βάσει αυτών δεν προχώρησε σε πλήρη ενημέρωση των επενδυτών αλλά ούτε και των μετόχων σχετικά με την κατάσταση στην οποία ήταν η Merrill όταν δέχτηκε να την εξαγοράσει για να τη σώσει από την κατάρρευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v