ΗΠΑ: Χαμηλό 7 μηνών για δείκτη Μίτσιγκαν

Αρνητικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν από την αναθεώρηση των στοιχείων για το δείκτη καταναλωτικού κλίματος του Παν/μίου του Μίτσιγκαν Μαΐου, αφού αυτός υποχώρησε στο 90,2, έναντι εκτιμήσεων για παραμονή του στο 94,2. Απρόσμενη αύξηση εμφάνισε ο δείκτης PMI της περιοχής του Σικάγο.

ΗΠΑ: Χαμηλό 7 μηνών για δείκτη Μίτσιγκαν
Αρνητικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν από την αναθεώρηση των στοιχείων για το δείκτη καταναλωτικού κλίματος του Παν/μίου του Μίτσιγκαν Μαΐου, αφού αυτός υποχώρησε στο 90,2, έναντι εκτιμήσεών για παραμονή του στο 94,2.

Αναλυτές επισημαίνουν ότι ο δείκτης υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο των 7 τελευταίων μηνών.

Αντίθετα, σημαντική αύξηση έως το 68% εμφάνισε ο δείκτης επιχειρηματικής δραστηριότητας του Σικάγο, έναντι εκτιμήσεων για 62% και ενώ η προηγούμενη επίδοση έκανε λόγο για 63,9%.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκαν τα στοιχεία από τις καταναλωτικές δαπάνες και το προσωπικό εισόδημα για τον Απρίλιο. Με ποσοστό 0,3% αυξήθηκαν οι πρώτες, έναντι εκτιμήσεων για υποχώρηση του ρυθμού αύξησης στο 0,2%, από το 0,4% του Μαρτίου.

Εξάλλου, με 0,6% ”έτρεξαν” τα προσωπικά εισοδήματα Απριλίου. Οι αναλυτές περίμεναν το ποσοστό να εμφανίσει αύξηση έως το 0,5% από το 0,4% που ήταν η επίδοση τον προηγούμενο μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v