Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

G20: Ζητούν πλαίσιο συμφωνίας ως το Νοέμβριο

Την εισαγωγή του πλαισίου εξισορρόπησης της παγκόσμιας οικονομίας έως τον Νοέμβριο, ζητούν οι G20, σύμφωνα με "αμερικανικής έμπνευσης" έκθεση που εξασφάλισε αποκλειστικά το πρακτορείο Reuters.

G20: Ζητούν πλαίσιο συμφωνίας ως το Νοέμβριο
Την εισαγωγή του πλαισίου εξισορρόπησης της παγκόσμιας οικονομίας έως τον Νοέμβριο, ζητούν οι G20, σύμφωνα με έκθεση που εξασφάλισε αποκλειστικά το πρακτορείο Reuters.

H έκθεση, που έχει προετοιμαστεί για συζήτηση στην σύνοδο κορυφής της Ομάδας του 20 πλουσιοτέρων κρατών στο Πίτσμπουργκ, ζητεί επίσης να αναλάβει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σημαντικό ρόλο στην εποπτεία των στρατηγικών επαναφοράς της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης.

Επιπλέον, προτείνει μια διαδικασία «αμοιβαίων αποτιμήσεων» των εθνικών μέτρων στήριξης και αυξημένης συνεργασία στις στρατηγικές με τις οποίες θα στηριχθεί η διαδικασία εξισορρόπησης.

Η πρωτοβουλία για το χρονοδιάγραμμα της εισαγωγής του πλαισίου που θα διασφαλίσει την εκτόνωση των διεθνών ανισορροπιών στην οικονομία, ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του πρακτορείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v