Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Obama: "Η καταιγίδα στην οικονομία κοπάζει"

Το έργο προς την ανάκαμψη της οικονομίας συνεχίζεται, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Β. Obama σε ομιλία του στη Wall Street με αφορμή την επέτειο ενός έτους από την κατάρρευση της Lehman Brothers.

Obama: Η καταιγίδα στην οικονομία κοπάζει
Το έργο προς την ανάκαμψη της οικονομίας συνεχίζεται, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Β. Obama σε ομιλία του στη Wall Street με αφορμή την επέτειο ενός έτους από την κατάρρευση της Lehman Brothers.

Αναλυτικότερα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι παρόλο που ποτέ δεν θα είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο της οικονομίας, εφόσον υπάρχει ανεργία και το χρηματοοικονομικό σύστημα παραμένει αδύναμο, ωστόσο μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι η καταιγίδα των δύο τελευταίων ετών έχει αρχίσει να κοπάζει.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα υπάρχουν συνέπειες για όσους αναλαμβάνουν αλόγιστα ρίσκο και θέτουν σε κίνδυνο την οικονομία και το χρηματωπιστικό σύστημα.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος Obama, σημείωσε ότι είναι απαραίτητες επιπλέον παρεμβάσεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, προκειμένου να αποφευχθεί μία νέα ενδεχόμενη κρίση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v