Delta: Δωρεάν εισιτήρια για ”φρόνιμους” επιβάτες!

Η Song, ο αερομεταφορέας φθηνών εισιτηρίων της αμερικανικής Delta, θα προσφέρει στους επιβάτες δωρεάν εισιτήρια εφόσον είναι ”φρόνιμοι” και καλοί ο ένας με τον άλλον στην διάρκεια της πτήσης, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την 3ετή ύφεση και να αποφύγει την χρεοκοπία.

Delta: Δωρεάν εισιτήρια για ”φρόνιμους” επιβάτες!
Αμερικανική αεροπορική εταιρία θα προσφέρει στους επιβάτες δωρεάν εισιτήρια εφόσον είναι ”φρόνιμοι” και καλοί ο ένας με τον άλλον στην διάρκεια της πτήσης.

Οι αεροσυνοδοί της εταιρίας Song, που είναι ο αερομεταφορέας φθηνών εισιτηρίων της αμερικανικής Delta, θα έχουν στη διάθεσή τους από τέσσερα εισιτήρια ο καθένας, που θα μοιράζουν βάση δικής τους επιλογής στους επιβάτες κατά την διάρκεια κάθε πτήσης τον Ιούνιο.

Οι επιβάτες, για παράδειγμα, που θα βοηθούν τους άλλους με τις αποσκευές τους ή που θα διατηρούν θετική ψυχολογική διάθεση όταν υπάρχουν καθυστερήσεις ή δυσκολίες, είναι πολύ πιθανό να ανταμειφθούν.

Ολοι οι αερομεταφορείς περνούν πολύ δύσκολες εποχές εδώ και τρία χρόνια, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και η κατάσταση δυσκολεύει παραπάνω καθώς εκτινάσσονται οι τιμές ενέργειας.

Η Delta έχει χάσει περισσότερα από 3 δισ. δολ. σε τρία χρόνια και πρόσφατα προειδοποίησε ότι μπορεί να χρεοκοπήσει.

Πάντως η πρωτοβουλία του αερομεταφορέα έγινε δεκτή με επιφυλάξεις από τους αναλυτές, που φοβούνται ότι ”σε λίγο οι εταιρίες θα πληρώνουν τους επιβάτες για να πετάνε,” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά οικονομολόγος στο BBC, συμπληρώνοντας: ”Ελπίζω να μην υπάρχουν πολλοί φρόνιμοι επιβάτες, γιατί τα περιθώρια κέρδους του κλάδου είναι ήδη εξαιρετικά πιεσμένα.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v